Caminada Oliba
Sant Vicenç de Castellet i les millors vistes de Montserrat

https://s3.amazonaws.com/omeka-net/26073/archive/files/decc758b3a9e5dcf9f508f35e384ae90.jpg

Dublin Core

Title

Caminada Oliba
Sant Vicenç de Castellet i les millors vistes de Montserrat

Description

El Camí Oliba, Bages Turisme, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, et conviden a la Caminada Oliba ’17 al Bages per gaudir de Sant Vicenç de Castellet i les millors vistes de Montserrat. Sortirem de la zona d’aparcament de Can Soler (St. Vicenç de Castellet) i recorrerem uns 14km del Camí Oliba (GR-151). La caminada amb esmorzar i guiatge inclosos és gratuïta!

Què és el Camí Oliba
El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i mitja muntanya de les comarques del Bages, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit.

Publisher

El camí Oliba
Consell Comarcal del Bages
Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet

Format

jpg

Language

cat

Type

cartell

Collection

Citation

“Caminada Oliba
Sant Vicenç de Castellet i les millors vistes de Montserrat,” Biblioteca Salvador Vives Casajuana, accessed March 24, 2023, http://biblioteca.svc.cat/items/show/884.

Social Bookmarking