Home > Sobre el projecte

Sobre el projecte

La Biblioteca Salvador Vives Casajuana recull tots els documents referents a Sant Vicenç de Castellet, el seu entorn i  la seva gent, amb la voluntat de crear un arxiu digital que conformi la memòria històrica de la nostra població.

La Biblioteca Salvador Vives Casajuana ha creat la Biblioteca Digital amb l'objectiu de posar a disposició pública la col·lecció de cartells, programes, fulletons, fotografies i vídeos relacionats amb el municipi de Sant Vicenç de Castellet. També vol ser un recopilatori de notícies locals publicades en diferents mitjans d'àmbit local.

La Biblioteca Digital de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet és un projecte amb l’objectiu principal de facilitar l’accés a documents de la Col·lecció Local, i que la Biblioteca ha anat recollint i conservant al llarg dels anys, així com per tal d'assegurar-ne la seva preservació.

Aquest fons format per fulletons, programes, impresos, vídeos, etc., s’anirà digitalitzant i posant a disposició pública mitjançant aquest repositori.


Per accedir als diferents documents es pot fer de tres maneres: o bé des de la pàgina d’inici, clicant al títol de la col·lecció corresponent, fent ús del cercador o bé navegant pel núvol d'etiquetes.

A través d’un entorn digital i d’accés universal, oferim informació local, informació de la nostra població, de la nostra gent, de les nostres activitats culturals, econòmiques, socials, polítiques, esportives…etc.